Webáruházunkban elérhető fizetési módok:

  • online bankkártyás fizetés
  • banki átutalás
  • utánvétes fizetés a kiszállításkor készpénzzel vagy bankkártyával
  • vevőszolgálatunkon személyes átvételkor készpénzzel vagy bankkártyával

Szállítási módok:

Magánszemélyek megrendelésére vonatkozó szállítási költségek

  • 12 000 Forint feletti vásárlás esetén megrendelését Magyarországon díjmentesen kiszállítjuk.
  • Amennyiben a megrendelés összértéke nem éri el a bruttó 12 000 Forintot, a kiszállítási díj bruttó 1800 Ft.

Szeretné kényelmesen, otthonában, vagy az építkezésen átvenni a megrendelt terméket?
Szerződött, megbízható futárszolgálatunk a GLS Hungary a lehető legrövidebb szállítási határidővel 1-2 munkanapon belül eljuttatja Önhöz a megrendelt árut.

A KISZÁLLÍTÁS MENETE

A kiszállítás Magyarország egész területén, munkanapon 8-16 óra között történik. Amennyiben a megrendelés és annak visszaigazolása 12.00 óráig megtörténik, akkor a termék a következő munkanapon megérkezik Önhöz. Amennyiben 12.00 óra után érkezik a megrendelés, úgy a kiszállítás a második munkanapon történik.
A kiszállítás megkezdésekor a GLS Hungary megküldi Önnek a küldemény csomaginformációs számát.

Ha nem találja a kézbesítő a szállítási címen, a csomag kézbesítését második alkalommal is megkísérlik az újra egyeztetett időpontban.
Amennyiben a kézbesítő az árut nem tudja átadni, értesítést hagy a csomagról. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni.

www.gls-group.eu portálon lehetőség van arra, hogy a sikertelen kézbesítési kísérlet után egyedi igényeinek megfelelően alakítsa csomagja kiszállítását.
Amennyiben a módosítás éjfélig megtörténik, a címzett már másnap megkaphatja a csomagját. A kézbesítés történhet másik címre – például egy másik városba, az ügyfél munkahelyére -, de lehetőség van a kiszállítás dátumának módosítására is, illetve amennyiben az ügyfél úgy kívánja, a futár egy megadott helyen is leadhatja a csomagot.
Kérjük, hogy a csomag tartalmát az átvételt követően még a futár jelenlétében ellenőrizze!
A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen a futár jelenlétében kerül rögzítésre.

Szerződött futárszolgálati partnerünk: GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.

TÁJÉKOZTATÓ AZ ELEKTRONIKUS SZÁMLÁRÓL

Az elektronikus számla bevezetésével csökkenthetjük a papírfelhasználást és környezetünk terhelését.

Az elektronikus számla tartalmát tekintve megfelel a hagyományos papír alapú számlának, ellenben nem nyomtatva, hanem elektronikus dokumentumként kerül kiállításra és kiküldésre, a jogszabályban meghatározott fokozott biztonságú tanúsítvánnyal és időbélyegzővel.
A hiteles e-számlát PDF-formátumban lehet megtekinteni. A dokumentum a papír alapú számla adatait, ezeken kívül elektronikus aláírást és digitális időbélyegzőt tartalmaz, amelyek együttesen hitelessé teszik a számlát. A PDF-formátum megnyitásához az ingyenes Adobe Acrobat Reader alkalmazást ajánljuk.

Elektronikus számlát az ÁFA törvény 175.§ (1) bekezdése és a 46/2007 (XII.29) PM rendelet alapján bocsátunk ki.
Az elektronikus számlát elektronikus formában kell megőrizni a számla kiállítónak és a számla befogadónak egyaránt.
Az elektronikusan kiállított számla csak elektronikus formában minősül eredeti számlának, kinyomtatva nem.

A Rapid Solar Kft. által kibocsátott elektronikus számla szabványos, a nemzetközi gyakorlatban alkalmazott eszközökkel készül, ezért a dokumentum megtekintéséhez és az ellenőrzéséhez is elegendőek olyan megoldások, amik nagy valószínűséggel az Ön számítógépén is rendelkezésre állnak.