Összesen 1 találat

Okostükör, válasszon egy kategóriát az alábbiakból:

94 000 Ft107 000 Ft (27% áfával)

Okostükör, intelligens tükör

Az intelligens tükör globális piacának mérete 2022-ben 2,7 milliárd USD-ra becsülhető, 2027-re pedig az előrejelzések szerint eléri az 5,9 milliárd USD-t, ami az előrejelzési időszakban 16,8%-os CAGR-t jelent. Az intelligens tükrök piacának növekedéséhez hozzájáruló főbb tényezők közé tartozik az elektromos járművek (EV) elterjedése világszerte, valamint a különféle végfelhasználói iparágakban, köztük az autóiparban és a kiskereskedelemben, egyre nagyobb hangsúlyt kapó automatizálás.

A piac növekedését elősegítő további fő tényezők közé tartozik az autók fokozott biztonsági funkcióira való fokozott figyelem, az okosotthonok számának növekedése, a virtuális kiskereskedelem és az intelligens kiskereskedelmi üzletek növekvő elterjedése a vásárlói elégedettség növelése érdekében.

Valószínűleg 2027-re a globális intelligens tükrök piacán az összes hardverelem közül az érzékelők a legnagyobb növekedést mutatják majd

A hardverelemek közé tartoznak az érzékelők, kijelzők, kamerák és egyéb eszközök, például audiorendszerek és csatlakozási eszközök. Az érzékelő az intelligens tükrök egyik legfontosabb hardvereleme. Az érzékelők logikai funkciókat hajthatnak végre, például döntéshozatalt és kommunikációt különféle más rendszerekkel, valamint vezérelt eszközökkel. Az intelligens tükrökben számos érzékelőt használnak, például hőmérséklet-, páratartalom-, fény- és tartózkodási érzékelőket. Az intelligens tükörbe egy fényérzékelő van beépítve, amely méri a szoba vagy a környezet fényét, és meghatározza, hogy a tükröt be-/ki kell-e kapcsolni. A páratartalom-érzékelő a fürdőszobák intelligens tükreinek létfontosságú eleme, hogy megvédje az intelligens tükrök elektronikáját a nedvességtől.

Az otthoni automatizáláshoz használt IoT-eszközök egyre növekvő elterjedése az intelligens tükrök lakossági alkalmazásokban való elterjedésének elősegítése érdekében

Az okosotthonokban vagy lakossági alkalmazásokban használt intelligens tükrök integrálhatók IoT-eszközökkel, például Alexa-val vagy okostelefonokkal, hogy információkat nyújtsanak, például időjárás-frissítéseket, e-mail-értesítéseket, valamint a háztartási készülékek biztonságát és vezérlését olyan környezetben, ahol ezeket telepítik. A lakossági alkalmazásokban vagy otthonokban telepített intelligens tükörrendszerek háromféle beviteli parancsot fogadhatnak el, nevezetesen az érintést, a mobil parancsokat és a hangutasításokat. Az érintőképernyős parancsok akkor használhatók, amikor egy rendszergazda/tulajdonos van a tükör előtt, a mobil alapú vezérlők pedig akkor használhatók, ha a tükör rendszergazdája/tulajdonosa távol van a tükörtől.

A tárgyak internete megnövekedett az eszközök, autók és épületek összekapcsolhatósága terén. Úgy tűnik, most szinte mindennek van „okos” alternatívája. Az „intelligens” eszközök magukban foglalják a már digitális eszközöket, például a hangszórókat és a tévéket, valamint a hagyományos analóg tárgyakat, például az órákat.

Az IoT-bennfentes a legújabb divatot nézi: az intelligens tükröket. A Home Streamliner szerint az intelligens tükör egy monitorból és egy kétirányú tükör mögött lévő apró számítógépből áll. A kijelző okosóraként működhet, megmutatja az időt, híreket, időjárás-előrejelzést vagy a naptárat.

Az intelligens tükrök összetettsége változó, a legalapvetőbbek az előbb említett kínálatot nyújtják, de a fejlettebbek interaktív érintőképernyővel rendelkeznek hangasszisztensekkel és egyéb szenzorokkal.

Miért kell egy?

Az okoseszközök többségéhez hasonlóan az emberek a világ kezdete óta élnek intelligens tükrök nélkül, és nagyon jól élhetnének tovább. Bár az intelligens tükör nem feltétlenül szükséges, ez minden bizonnyal pazar luxus, amellyel érdemes feldobni házát.

Összeállítottunk egy listát azokról a célra épített okostükrökről, amelyek olyan módon gazdagíthatják az életét, amiről nem is tudtad, hogy szükségük van rá!

Fürdőszoba

A fürdőszobában lévő intelligens tükör beállíthatja a háttérvilágítását a fényerő megváltoztatásához, így valósághűbb tükröződést biztosít, amely utánozza a külvilágot. A fürdőszobai intelligens tükrök, amelyek egyben TV-ként is szolgálnak, minőségi vizuális és audio szórakozást is kínálnak a fürdőkádban. Sok páramentesítő funkcióval rendelkezik, amely biztosítja, hogy a tükör tiszta maradjon a gőzben.

okostükör

Fitness

Az intelligens tükrök fitnesz célú elterjedését figyelték meg, különösen a világjárvány óta, amikor az otthoni testedzés megnövekedett. A befektetéstől függően a fitnesztükrök szigorú és személyre szabott edzésprogramokat és hatékony távoli edzést biztosítanak.

Amellett, hogy nyilvánvaló előnyökkel jár, ha edz vagy edz, a digitális edző személyre szabott visszajelzést tud adni az Ön felépítéséhez és teljesítményéhez. Az edzés élőben is lehet

okostükör

Szép

A szépség belülről fakad, ahogy mondani szokás. Bár az intelligens tükrök nyilvánvaló előnyöket kínálnak bárki számára, aki készülődik vagy sminkeli magát, az innovatívabb tükrök pozitív megerősítéseket adhatnak a felhasználóknak.

okostükör